Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Boje u kući

Rate this item
(23 votes)
boje u kuci naslovna

Bilo skupa ili odvojeno, ove dve kontrastne boje ostavljaju snažan utisak u prostoru. Pregledajte našu galeriju da vidite preko 30 mogućih kombinacija.
U ovoj spavaćoj sobi, futuristički dizajn se susreće sa organskim elementima.

1s

Crni kožni kauč daje lep kontrast prozračnim belim zidovima ove vojvođanske kuće.Obojiti u belo
 

2s 

Ovaj orman sa ladicama ofarban je u više nijansi bele i boje slonovače, da bi li se istakle njegove zavodljive konture.


Bakin sto
 

3s 

Drvena struktura ovog stola, smeštenog u sam ugao sobe, osvežena je zagasitim premazom kavijar-sive boje, i daje finu protivtežu njegovom mermernom, gornjem delu. Drvena stolica je obojena svetlijom kamen-braon nijansom, dok je donji deo nogara pređen dosta tamnijom, skoro crnom farbom. Boje stolice, uparene sa jastučnicom koja je presvučena sjajnim crnim platnom, te oivičenom smeđom trakom, čine da ovaj komad nameštaja deluje izuzetno luksuzno. Abažur lampe konstruisan je od svila-crnog materijala, sa metalik mrežastim ivicama. Čak i sitni detalji, poput tamno bronzanih figurica, i posudica od crnog porcelana, u kojoj mogu stajati ključevi ili sitnina, funcionišu u istoj kombinaciji boja i doprinose skladnom utisku.


Plava soba
 

4s 

Pogledajte galeriju ovih svežih, plavih soba, ne biste li pronašli inspiraciju za vaš dom.

Nenapadno igranje plavim nijansama u ovoj sobi vodi vas od osećaja budnosti i energije do opuštanja i poziva na dremež, u području za spavanje. Daska iznad uzglavlja kreveta, i posteljina u istoj boji, inspirisani su mirnim, dubokim morem, te će vas lako uvesti u san.


5s 

Osvežite drveni zid u kući ili dvorištu tako što ćete ga ofarbati u nebo-plavo, te ukrasiti limenim kanticama. Birajte kantice sa šarom, neka preovlađuju motivi prirode, za rustičniji izgled .


Saksije u boji
 

6s 

Iako je velika verovatnoća da ne živite na obali mora (zavidimo onima koji imaju toliko sreće), poklonite spokoj vode vašoj svakodnevici. Osvežite dvorište tako što ćete stare saksije ofarbati u umirujuću plavu i okačiti ih po zidovima, ili rasporediti po bašti. Biljke u saksiji izgledaju i lepše u posudama morsko-plave nijanse.


Pepito kamuflaža za hoklicu
 

7s 

Obukli smo ovaj otoman u dva različita pepito plava materijala: na veliki i mali karo. Učinite svoje presvlake za nameštaj zanimljivim ne biste li udahnuli novi život oronulim predmetima.
 


Kabinet za posteljinu
 

0s 

Posteljina je ušuškana u ovaj stari ormarić koji smo učinili modernijim tako što smo staklena vrata obojili u plavo. Takođe, jedna od opcija bi mogle da budu i plave zavesice, koje bi mu dale staromodniji izgled.


Stepenice kao umetničko delo
 

8s 

Dodajte elemenat iznenađenja vašim stepenicama tako što ćete ih ukrasiti zanimljivim, plavim šarama


Zelena kolekcija
 

9s 

Za nekoga ko skuplja časopise, ali ne želi haos u svom prostoru, viseće police su šik, savremeno i jednostavno rešenje. Za police na slici su korišćene drvene ploče ofarbane u zeleno, u boji zida.


10s 

Sobe mogu, u isto vreme, sadržati blaga prošlih vremena i odavati savremeni duh specifičan za svakodnevicu 21. veka. Antički nameštaj će bljesnuti modernim sjajem ako ga uparite sa zelenim zidovima i sitnim, jednostavnijim detaljima u istoj nijansi.


Zelena paleta
 

11s 

Ukrasne ivice jastučnica i detalji u kontrastnim bojama, daju sobi sofisticiranost, pogotovo ako su kombinacije u zelenim nijansama.


Oživeti policu za knjige
 

12s 

Ofarbajte pozadinu polica za knjige u jarke nijanse narandžaste, ili ih samo obložite papirom u boji, i vaša kolekcija će privući svačiji pogled.


Narandžasti detalji
 

13s 

Kutije za odlaganje u boji pomoći će vam da bolje oraganizujete svoj prostor, a u isto vreme, i da ga učinite zabavnijim.


14s 

U ovoj dnevnoj sobi dva platna u narandžastoj boji služe kao ukras, posebno u kombinaciji sa sitnim detaljima slične nijanse.


Crvene stepenice
 

15s 

Crvene stepenice svakoj sobi daju upečatljiv izgled! Odvojite vikend za farbanje, i dajte svom prostoru neobičnu notu!


Plamteće crveni detalji
 

16s 

Unesite elemente mirnog, seoskog života u vaš dom, ali ih učinite modernim! Stabla obrađena i ofarbana u crveno možete da koristite kao nameštaj. Jastučnice u sličnoj nijansi, i sa motivima prirode, ubacite u prostor sa plavim ili zelenim bojama, ne biste li ih istakli.


Dnevni boravak u žutom
 

17s 

Ne biste li istakli porodični, topao duh vaše kuće, koristite žute detalje. Čak će i sumorni, smeđi kauč dobiti nov život sa par jastučnica, a prozori zablistati uz pomoć providnih zavesa boje sunca.


Belo i žuto
 

18s 

Poput bljeska sunca u toku sivog i kišovitog dana, bljesak žute u neutralnoj sobi očarava. Kremaste zidove i nameštaj oživećemo zanimljivom upotrebom žute; ofarbajte ram za ogledalo ili sliku, stavite jastučnice ili sveže cveće, sve u nijansama ove predivne boje.


Žuta i boje
 

18s 

Zidovi boje maslačka i u belo obojena drvenarija ovde ne odaju agresivan utisak. Naprotiv! Ako u sobu ubacite zelene i plave detalje, žuta će postati skoro nautralna pozadina, čak i smirujuća


Žuta i drvo
 

20s 

Tamnije drvene površine, u sobi zagasitih tonova, lako i jeftino ćete oživeti sa par drečavih, žutih keramičkih posuda.


Igrajte se veličinom
 

21s 

Neka proporcije enterijera oduševe vaše goste! Ako vam jake boje smetaju, prostor možete da učinite posebnim igrajući se veličinom. Na omanjoj sofi koristite daleko veće jastučnice, umesto velikog stola, iskoristite dva mala... Možete i da napravite umetnička dela sa ovom idejom na umu – u velike ramove utaknite malo, porcelansko posuđe. Ne bojte se rizika, soba će i dalje izgledati sveže i skladno.


Siva spavaća soba
 

22s 

Siva u spavaćoj sobi garantuje mirnoću i lak san, a lako ju je ukrasiti sa par suptilnih detalja u boji.


Siva kuhinja
 

23s 

Sakrijte kuhinjske elemente elegantnom, sivom drvenarijom. Jednostavnost i urednost ovih preliva učiniće rad u kuhinji lakšim!


Zemljane boje
 

24s 

Za dašak divljine u vašem domu koristite prirodne, zemljane tonove. Zajedno sa neobičnim biljkama i drvenim nameštajem, doneće svežinu prirode u vaš svakodnevni život.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.